In noile birouri, care vor deveni functionale din luna decembrie, vor lucra aproximativ 250 de persoane. „Intentionam sa ajungem la 500 de angajati pana la finalul anului viitor”, a declarat Gabriel Jurj, head of Delivery Centre in cadrul Capgemini Romania.

„Echipa din Iasi asigura suport IT pentru companii mari din topul Forbes 500. Suportul oferit acopera si servicii de procurement, incident, problem, change si asset management, conform standardelor ITIL”, a mentionat Gabriel Jurj.

Compania este prezenta in 44 de tari, cu un efectiv de peste 125.000 de angajati. Primul sediu de la Iasi a fost deschis in 2009.

Componenta office a ansamblului urbanistic Palas Iasi cuprinde patru cladiri de birouri clasa A, cu o suprafata totala de 28.000 mp inchiriabili, reunite sub denumirea United Business Center.

Printre companiile care au deschise sedii la Palas se numara Amazon Romania, Endava, Danieli Engineering, TeamNet International, Synygy, EBS, Centric IT Solutions, Ness Techologies, Raiffeisen Bank, Volksbank, Bentley Systems, AROBS Transilvania Software, Basware, Movial si PwC.

Componenta office a ansamblului Palas este inchiriata, in prezent, in proportie de 85%.

 

Iulius Group este cel mai mare dezvoltator si operator autohton de centre comerciale de tip mall. Compania detine o retea de patru mall-uri (Iulius Mall Iasi, Iulius Mall Timisoara, Iulius Mall Cluj si Iulius Mall Suceava), ansamblul urbanistic multifunctional Palas Iasi si cladirea de birouri clasa A Iulius Business Center, in Cluj-Napoca. (sursa: dailybusiness.ro)