Inchiderea are loc dupa livrarea (constructia/renovarea) proiectului si dupa ce chiriasii au ocupat deja imobilul. DACIA ONE este 100% preînchiriată.
Chiriașii ING Tech, Nörr și ESS au ales DACIA ONE chiar înainte de obținerea autorizației de construire, pe baza calităților clădirii, a locației sale prestigioase precum și a specificațiilor sale tehnice. Proiectul, situat în centrul istoric al Bucureștiului, include două clădiri: o clădire de patrimoniu renovată (1.500 m²) și o clădire nouă (13.500 m²).
DACIA ONE oferă spații de birouri premium care îndeplinesc cele mai înalte standarde de performanță energetică și vizează certificările BREEAM „Excellent” și WELL GOLD, la fel ca toate proiectele dezvoltate în prezent de ATENOR în România.
Această vânzare confirmă capacitatea ATENOR de a livra proiecte de mare anvergură de cea mai înaltă calitate, care răspund cererii investitorilor locali, precum și chiriașilor internaționali.
Această vânzare are un impact net pozitiv asupra numerarului de aproximativ 50 de milioane de euro și aduce o contribuție pozitivă în a doua jumătate a anului 2021.