Prima etapă de construcţia a imobilului de birouri va avea o suprafaţă de 18.000 mp şi va fi livrată în primul trimestru din 2018. Şandor a demarat deja procedurile de autorizare.

 

„Va rezulta un singur corp la final, dezvoltat în trei etape, ceea ce ne va permite să avem suprafeţe mari pe etaj şi posibilităţi de extindere pe orizontală, în aceeaşi clădire”, a declarat Ovidiu Șandor.

 

Omul de afaceri a anunţat luna trecută achiziţia celor 5 hectare ale fostei fabrici de lână ILSA amplasate între Blvd-ul Take Ionescu şi malul Begăi. Planul său este să realizeze pe acest teren un proiect mixt, care pe lângă clădirea de birouri va cuprinde şi un ansamblu rezidenţial cu circa 1.200 de apartamente situate în blocuri de 4-5 etaje înspre Bega şi în imobile mai înalte spre Blvd-ul Take Ionescu.

 

Omul de afaceri Ovidiu Tender, intrat în închisoare în iunie anul trecut, a iniţiat proiectul rezidenţial denumit Noua Timişoară încă din 2003, însă acesta nu a mai prins contur. El voia să ridice aici 1.500 de apartamente de lux cu preţuri cuprinse între 130.000 euro şi 250.000 euro.

 

După ce a preluat de la tatăl său conducerea fabricii de confecţii ModaTim şi a mutat producţia într-o zonă industrială a Timişoarei, antreprenorul Ovidiu Şandor s-a lansat puternic pe dezvoltarea imobiliară. El s-a asociat cu sud-africanii de la New Europe Property Investments (NEPI), cel mai mare investitor imobiliar din România, şi a dezvoltat complexele de birouri City Business Center din Timişoara şi The Office din Cluj-Napoca. (sursa: capital.ro)