Apartamentele din noul imobil de 17 etaje, incluzându-le și pe cele triplex, pot fi rezervate încă din luna februarie, iar proprietarii se vor putea muta în ele începând din toamna acestui an.

 

La ora actuală se lucrează la finisajele acestora, iar peste 10% din spațiile de locuit au fost deja achiziționate, la mai puțin de 2 luni de la demararea procesului de vânzare.

 

Aflat la 500 de metri de București Mall, Piața Alba Iulia și stația de metrou Dristor, noul bloc al InCity Residences este înconjurat de 5000 de metri pătrați de spații verzi. Cele 129 de apartamente din clădire sunt de 13 tipuri, iar suprafața lor variază de la 63 de metri pătrați până la 265 de metri pătrați. Apartamentele din blocul D se vând dotate cu mobilier de bucătărie cu un design contemporan, și electrocasnice Franke.

 

Finisajele high end includ baterii de baie moderne, plăci ceramice și parchet triplu stratificat de înaltă calitate de la unii dintre cei mai apreciați producători europeni de astfel de materiale. Izolația clădirii se ridică la aceleași standarde, fațada fiind acoperită cu material alpolic, un material compozit din aluminiu cu miez mineral non-combustibil, care îi garantează rezistența și durabilitatea.

 

Prețurile pornesc de la 1.050 euro pe metru pătrat construit, la care se adaugă TVA.

Ansamblul rezidențial InCity Residences a fost lansat în toamna anului 2009. Prima etapă de dezvoltare a proiectului a presupus darea în folosință a trei imobile, totalizând 373 de spații de locuit. Prin lansarea spre vânzare a celui de-al patrulea bloc, capacitatea InCity Residences ajunge la peste 500 de apartamente. (Sursa: dailybusiness.ro)