Noua listă de chiriaşi, cu care au fost semnate recent contrate, include retailerul de îmbrăcăminte Koton, care a închiriat 1.000 metri pătraţi. Acestuia i se adaugă Smyk, Vicina, Hello Kitty, Sabon, Cărtureşti, Jack and Jones, Braiconf, Leonardo şi Kenvelo. Pe parcursul ultimelor zile, AFI a semnat, de asemenea, un acord de închiriere de 2.200 metri pătraţi cu ,,Moving”, un lanţ de cluburi de fitness din România cu săli în Otopeni, Bucureşti (se va deschide în curând), Iaşi şi Cluj.

Printre chiriaşii cu care au semnat contracte încă de anul trecut se regăsesc hipermarketul Cora, Flanco, H&M, New Look, Reserved, Musette, TimeOut, Collins, Nike, Aldo, Motivi, Otter, Lee Cooper, Il Passo, B&B, Jolidon, ID Sarrieri, MOA şi Kitchen Shop.

Zona de restaurante este deja închiriată în totalitate unor branduri precum KFC, McDonald’s, El Bacha Restaurant,Pizza Dominium, Thang Long Vietnamese food şi altele.

AFI a demarat deja lucrările la etapa a doua de dezvoltare a proiectului din Ploieşti, care va oferi 4.000 de metri pătraţi în plus pentru închiriere. O mare parte din spaţiu a fost deja închiriat unor operatori internaţionali din industria de divertisment, precum Cinema City.

Într-un alt centru de divertisment din cadrul AFI Palace Ploieşti, operatorul internaţional Ice-Rink, prezent şi în AFI Palace Cotroceni, va deschide un patinoar de 450 metri pătraţi, care va fi operaţional pe tot parcursul anului. Cinema-ul XD (cinema 6D), precum şi centrul Play Station au semnat, de asemenea, un contract de închiriere şi vor fi localizate aproape de patinoar. AFI Palace Ploieşti va avea la încheierea lucrărilor de construcţie o suprafaţă închiriabilă totală de 33.000 metri pătraţi.

AFI Europe a demarat lucrările de construcţie la centrul comercial din Ploieşti în mai 2012 şi la începutul acestui an a obţinut o finanţare de peste 30 mil. euro de la Raiffeisen Bank International Viena şi de la subsidiara Raiffeisen Bank Bucureşti, pentru dezvoltarea proiectului. Întregul complex, amplasat pe strada Gheorghe Doja, va necesita o investiţie de circa 40 mil. euro. (sursa: capital.ro)