LIVING, primul dezvoltator imobiliar rezidențial din Ungaria care oferă servicii comunitare, își extinde serviciile cu o aplicație comunitară unică, care adaugă și o aplicație la apartamente.

Aplicația mobilă numită Spaceflow va fi disponibilă pentru prima dată în Ungaria pentru locuitorii primului proiect al LIVING, Kassák Residence. Scopul aplicației este de a ușura viața de zi cu zi a rezidenților și de a le oferi reduceri și beneficii suplimentare. Spaceflow este implementat deja în România în clădirea SkyTower din București, prin Online Real Assets, partenerul Spaceflow în România.

Brandul umbrelă al WING, LIVING, este specializat în dezvoltarea imobiliară rezidențială. Astfel, dezvoltatorul este primul din Ungaria care introduce aplicația mobilă Spaceflow în parcul rezidențial Kassák Residence ca parte a serviciilor comunitare.

Este bine de știut că nu numai în Ungaria, ci și în Europa, aplicația comunitară oferită rezidenților este apreciată, fiind concepută pentru a ușura viața de zi cu zi și oferă, de asemenea, reduceri și beneficii suplimentare.

Știrile zilnice și actualitățile vor fi disponibile pe platformă, completate cu recomandări de programe și informații de interes public în cartier și oraș.
În plus, rezidenții se pot aștepta la reduceri la cafenelele, restaurantele și sălile de sport din apropiere, prin intermediul aplicației.

Informațiile LIVING despre serviciile comunitare vor fi, de asemenea, disponibile în aplicație, iar rezidenții pot fi în contact permanent cu reprezentantul comun prin sistemul de mesagerie dedicat, fără a fi nevoie de contact personal.

Accesul la aplicația Spaceflow este oferit gratuit de LIVING rezidenților din Kassák Residence timp de un an.
„Suntem foarte mândri că am fost primii din Ungaria care au lansat o platformă publică de gestionare a comunității și toate acestea în timpul pandemiei. Cu Spaceflow, suntem capabili să informăm direct proprietarii rezidențiali și să creăm o oportunitate de a construi o comunitate rezidențială de susținere ”, a declarat Vincent Vallois, cofondator Online Real Assets și Spaceflow.

„LIVING își propune să îmbunătățească calitatea vieții locuitorilor săi cu servicii centrate pe oameni și soluții inteligente, motiv pentru care le oferim mai multe servicii comunitare în toate dezvoltările noastre. Cele patru proiecte în desfășurare - Park West 1-2, Metropolitan Garden și Kassák Passage - sunt toate în program în ciuda circumstanțelor schimbate. Am planificat introducerea aplicației comunitare deja în faza inițială a dezvoltărilor noastre, care a fost făcută și mai bine prin creșterea administrării fără contact. LIVING își propune să fie în fruntea soluțiilor digitale inovatoare, așa că suntem primii care introduc acest tip de inovație, care aduce și mai mult confort locuitorilor ”, a declarat János Martin, directorul proiectelor rezidențiale WING.


99% din apartamentele din Kassák Residence au găsit deja un nou proprietar, pentru care este deja deschisă posibilitatea de a folosi Spaceflow. La Kassák Residence, rezidenții pot beneficia nu numai de aplicația comunitară recent anunțată, ci și multe alte soluții comunitare.

De asemenea, a fost anunțat recent că a fost lansat un serviciu de car-sharing pentru locuitorii apartamentelor în colaborare cu Share Now! Cabana comunitară oferă echipamentul necesar pentru lucrări mai mult sau mai puțin tehnice și de bricolaj, serviciul de curățenie contractat poate fi comandat în caz de necesități de curățenie ocazionale și regulate, iar aici a fost implementat și primul punct de coletărie în aer liber al Ungariei într-un parc rezidențial. Ca noutate, Wi-Fi gratuit este disponibil în zonele publice ale Kassák Residence. (sursa: https://tekdeeps.com)
Mai multe detalii despre Spaceflow în România: Online Real Assets