Spațiul de coworking, Mindspace Business District,  se întinde pe o suprafață de 4.446 de metri patrati, distribuita pe doua etaje în cladirea Tower 1 din Globalworth Campus, un complex de birouri situat in zona de nord a Bucurestiului, langa statia de metrou Pipera.
Mindspace intenționează să deschidă in aprilie o altă locație în clădirea de birouri Bucharest Tower Center, aproape de Piata Victoriei, Mindspace Victoriei, cu o suprafață totală de 1.950 mp si are in plan si cel de-al treilea spațiu de coworking în București, Mindspace City Offices.

 „Suntem încântați că prin parteneriatul cu Globalworth avem ocazia de a aduce spațiile noastre de lucru high-end, potrivite pentru echipe de toate mărimile, și pe piața din România, unde am identificat factori favorabili sectorului <<office-as-a-service>>. Experiența pe care o propunem membrilor noștri, fie că vorbim de companii dinamice sau startup-uri, este definită de flexibilitate, inspirație și servicii high-level, care să le ajute să crească și să inoveze, în timp ce se bucură de spații de lucru care le permit să atragă angajați de top. Astfel, aducem pe piață un nou tip de spațiu de coworking – premium și cu adevărat all-inclusive”, a declarat Yotam Alroy, co-fondator și CEO Mindspace.

Membrii Mindspace Business District pot alege dintre cele 61 de birouri private disponibile și se pot bucura de toate beneficiile oferite de spațiu: acces 24/7, internet rapid, suport IT, zone de print, săli de ședințe și spații comune, bucătării complet echipate, prânzuri sau cine săptămânale și evenimente special create pentru comunitatea Mindspace. De asemenea, abonamentul este global, ceea ce înseamnă că orice membru poate lucra din orice locație Mindspace din lume, fără costuri suplimentare.

Prin intrarea în România, Mindspace își extinde portofoliul la 28 de locații, care se întind pe aproximativ 90.000 de metri pătrați. Compania operează în 7 țări și în 13 orașe. (sursa: forbes.ro)