Contractele semnate în 2024 arată atractivitatea în creştere a SkyTower pentru diverse sectoare de afaceri precum energie regenerabilă, inteligenţă artificială, platforme de tranzacţionare cu monede digitale, retail şi agricultură.

Infrastructura modernă a SkyTower, concentrată pe siguranţă şi sustenabilitate, dar şi gama de facilităţi unice, susţinute de servicii premium, activări de comunitate plus locaţia strategică, au contribuit la semnarea de noi contracte de închiriere cu următoarele companii:

1.DATAWORKS RESEARCH SRL - O companie românească cu acţionariar american specializată în Inteligenţă Artificială şi baze de date. DataWorks Research SRL se află în fruntea inovaţiei, valorificând tehnologii AI de ultimă generaţie pentru a genera insights şi soluţii bazate pe date pentru întreprinderi din diverse industrii.

2.BITPANDA GMBH VIENNA SUCURSALA BUCUREŞTI - Bitpanda a fost fondată la Viena în 2014 şi este unul dintre cei mai importanţi brokeri de criptomonede din Europa. Cu o selecţie de peste 2.800 de active digitale, inclusiv peste 400 de active cripto şi numeroase acţiuni, ETF-uri, metale preţioase şi mărfuri, Unicornul fintech austriac oferă una dintre cele mai cuprinzătoare game de active digitale disponibile în Europa. Cu peste 4,5 milioane de utilizatori şi zeci de parteneri instituţionali, Bitpanda deţine licenţe în mai multe ţări şi un istoric de colaborare cu autorităţile locale de reglementare pentru a menţine activele în siguranţă. Acest lucru face din Bitpanda una dintre cele mai sigure şi mai strict reglementate platforme de tranzacţionare din industrie.

3.AJ CONSTRUCTION SRL - O companie românească specializată în energie regenerabilă. AJ Construction SRL este dedicată avansării durabilităţii prin dezvoltarea şi implementarea soluţiilor de energie regenerabilă. Cu accent pe inovaţie şi responsabilitatea faţă de mediu, ei contribuie la tranziţia României către un viitor mai verde.

"SkyTower s-a distins net de-a lungul timpului în piaţa românească a clădirilor de birouri premium, acesta fiind principalul motiv pentru care tot mai multe companii aleg să devină chiriaşii noştri. Turnul este atractiv datorită confortului său, caracteristicilor inovatoare de înaltă tehnologie, sustenabilităţii şi securităţii, dar şi datorită nivelului său de servicii şi unicităţii evenimentelor exclusiv dedicate comunităţii. Începând de azi, întregul spaţiu de birouri disponibil în SkyTower este deja închiriat, iar până când noi spaţii de birouri vor deveni disponibile în câteva luni, menţinem o listă de aşteptare pentru potenţiali chiriaşi noi," a declarat Leo Forstner, CEO RPHI Romania - compania care deţine şi administrează SkyTower.

Dat fiind faptul că SkyTower Bucureşti continuă promisiunea de a oferi un mediu de lucru excepţional şi de a sprijini creşterea afacerilor partenerilor săi, turnul a încheiat anul 2023 cu două închirieri majore la finalul anului:

AOT ENERGY SRL, o companie de energie aparţinând grupului internaţional ArrowResources AG, cu sediul în Elveţia, s-a mutat recent la etajul 20 al SkyTower, iar Blankfactor SRL, un furnizor global de soluţii tehnologice pentru transformarea digitală pentru servicii financiare la nivel mondial, este acum unicul chiriaş al etajului 35 al turnului, reprezentând cea mai înaltă locaţie de birouri dintr-un office building din România.