“România este o piață în continuă dezvoltare din punct de vedere imobiliar și, deși vedem proiecte noi în fiecare an, lipsește un model sustenabil. Am creat Millstone Developments pentru că știm că avem mult de oferit pe acest plan, după numeroși ani în industrie, și vrem să oferim un exemplu, dezvoltând proiecte de nișă, dar cu un grad ridicat de sustenabilitate și livrând proiecte de calitate, certificate BREEAM.”, spune Johan Rogiers, Partener Fondator al Millstone Developments.

”Flanders Fields Residences”, aflat pe Lacul Grivița, oferă în primă fază 44 de unități în trei clădiri, cu o suprafață totală construită de 4.400 mp. Terenul pe care se va dezvolta întregul proiect are 26.000 mp, în timp ce suprafața utilizată pentru prima faza are aproximativ 5.300 mp. Apartamentele au o suprafață construită de la 62 mp la 140 mp, cu terase și grădină privată.

Proiectul de birouri de lângă Aeroportul Internațional Otopeni, ”Skybox”, va avea o suprafață construită totală este de 5.000 mp pe două niveluri și 120 de locuri de parcare.

“Toate marile aeroporturi internaționale au birouri eficiente în apropiere. Credem că și comunitatea de business din București va vedea beneficiul unui birou care funcționează ca o fereastră către restul lumii,“ spune Johan Rogiers despre clădirea Skybox. 

Johan Rogiers, Partener Fondator, are o experiență de peste 17 ani pe piața din România. Johan este de asemenea partener fondator al  Liebrecht & Wood Group și Fashion House Group SRL, partener 25% la West Park Retail, precum și partener fondator la Wizmo.ro, o nouă platformă de real estate din România.

Horia Chioseaua, Partener Fondator & Managing Director, deține și funcția de Managing Director la Blackwood Property Management. Chioseaua a fost partener la Liebrecht & Wood România.

Christian Dumolin, Partener Fondator, este fondatorul Koramic Real Estate Belgia, companie ce construiește proiecte tailor-made, supervizând întregul proces de dezvoltare, de la obținerea permiselor și până la finalizare. (sursa: profit.ro)