„În viitor, facilitățile tehnologice vor fi la fel de importante ca și locația, pe piața birourilor, în condițiile în care concurența este în creștere. Aplicațiile de mobil pentru clădirile de birouri vor face diferența și vor salva timpul și banii angajaților, prin serviciile și facilitățile pe care le oferă, construind în același timp o comunitate și un spațiu de networking în timp reala declarat Vincent Vallois of Online Real Assets, partener Spaceflow pentru Europa Centrală și de Est.

 

Locuitorii clădirilor S + B Gruppe din București sunt introduși în aplicația comunitară Spaceflow și, cu un singur click, li se oferă acces la facilități și servicii, precum cele ale unei curățătorii de haine, car sharring, cursuri de yoga și noutăți în rândul comunității. Prin intermediul aplicației, angajații companiilor chiriașe sunt informați despre evenimentele organizate în clădirile de birouri și pot folosi platforma de rezervare a sălilor de meeeting sau altor facilități comune.

 

Am vrut să oferim cele mai bune experiențe și servicii locatarilor noștri în cele trei locații din București și să creăm un sentiment de comunitate. În zilele noastre, birourile nu sunt doar clădiri, ci aduc în plus și servicii pe care le oferim chiriașilor. Suntem încântați de lansarea acestei soluții inovatoare, care va schimba percepția spațiilor de birouri", spune Melinda Reikli, CEO al grupului S + B Gruppe.

 

Aplicația comunitară Spaceflow servește ca punct de contact pentru chiriași, creează conținut în timp util, aduce servicii la comandă și îmbogățește viața comunității prin crearea de evenimente.

 

Prin combinarea aplicației și a managementului comunității, creăm locuri în care oamenii se dezvoltă. Suntem încântați să lansăm Spaceflow în clădirile S + B Gruppe", spune Lukas Balik, CEO al Spaceflow.

 

Portofoliul S + B Gruppe din România include trei clădiri de birouri premium din București, care totalizează o suprafață de peste 20.000 de metri pătrați: Magheru One, Pipera Business Tower și Jean Texier Building.

 

Despre S + B Gruppe

 S + B Gruppe AG este un important dezvoltator imobiliar cu sediul în Viena, cu active în Praga, București și Varșovia, ce realizează proiecte complexe de peste 30 de ani, acționând atât ca investitor, cât și ca antreprenor general. Până în prezent, grupul a investit peste 3 miliarde de euro în dezvoltarea imobilelor cu o suprafață totală de 1.000.000 mp de spații utile.

 

Despre Spaceflow

Spaceflow este o aplicație de mobil, care are ca scop îmbunătățirea confortului în clădirile comerciale, prin aducerea într-un singur loc al tuturor factorilor cheie – proprietari, chiriași, comercianți și vizitatori. Prin intermediul aplicației proprietățile imobiliare sunt transformate într-un spațiu business-to-business.

Spaceflow permite proprietarilor de birouri și operatorilor de spații de birouri să personalizeze serviciile și să îmbunătățească satisfacția locatarilor, astfel încât să atragă și să mențină chiriașii de top.

Aplicația Spaceflow este funcțională în prezent în 49 de clădiri de birouri, situate în Praga, Munchen, Londra și New York, iar clienții săi includ mari companii imobiliare precum sunt CA Immo, CPI, Karimpol, Revetas Holding, J & T Real Estate sau Kapitel.

 

Despre Real Assets Online

 Real Assets Online este compania digitală din Europa Centrală și de Est, dedicată în totalitate pieței imobiliare. Oferă soluții online personalizate de marketing pentru proprietari, pentru a crește vizibilitatea mărcii și a îmbunătăți procesul de închiriere.

Site-ul web: www.onlinerealassets.com