Compania are o echipă formată din 21 de persoane, majoritatea ingineri în construcții cu minim cinci ani de experiență în în managementul proiectelor complexe de construcții, potrivit Economica.net.

Project1 are în prezent contracte în valoare de 8,1 milioane EUR. Printre principalii săi clienți se numără Amazon Development România, Thales Systems România, Visteon Electronics, Buck Consultants Limited Londra, Nagarro România și International British School of Bucharest.

Compania intenționează să încheie 2019 cu o cifră de afaceri de 10 milioane EUR și vizează, de asemenea, o cifră de afaceri de 20 de milioane EUR pentru 2020.

„Estimăm, în baza cifrelor oficiale din anii anteriori, că piața amenajărilor de birouri - inclusiv mobilierul aferent - se va ridica la un nivel de 120 de milioane de euro. Ne propunem să acoperim o cotă de aproximativ 10% în acest prim an, chiar dacă vom avea doar 7 luni de activitate, urmând ca în anul următor să țintim 20% din această piață", spune Valentin Nour, CEO Project1.

Sediul principal al companiei din Capitală va fi situat la parterul clădirilor din Bucharest Business Park. Al doilea birou Project1, din Timișoara, se va deschide în complexul City Business Center, deținut de Nepi Rockastle. (sursa: economica.net)