"Cladirea de birouri va fi un element distinctiv in arhitectura zonei de nord. Atat prin eleganta aspectului cat si prin dorinta de a se integra cat mai bine in decorul oferit de cele doua lacuri intre care se afla. Dorim sa realizam o cladire cu personalitate. Suntem aproape de începerea construcţiei care va avea o suprafaţă de circa 8.000 de metri pătraţi. Investiţia alocată pentru acest proiect este de in jur de 7 milioane de euro. Construcţia este programată să fie finalizată în trimestru trei din 2014", au declarat reprezentanţii Ethos House.

Terenul de circa 1.500 de metri pătraţi, cumpărat anul trecut cu 1,5 milioane euro, este situat pe strada Gheorghe Ţiţeica, iar suprafaţa construită a clădirii va fi de 12.500 metri pătraţi. Suprafaţa pe etaj va avea între 925 şi 1.025 metri pătraţi. Imobilul va avea 90 locuri de parcare subterane şi 10 supraterane. Clădirea va avea opt etaje şi va fi clasificată verde.

Dezvoltatorul Ethos House a fost unul dintre investitorii care au dezvoltat clădirea de birouri Polonă 68 Business Center, investiţie de 15 milioane de euro. În clădire au sediul firme precum Ariston Thermo Romania sau Novartis.

Zona Floreasca-Barbu Văcărescu a atras atenţia dezvoltatorilor de birouri, grupul suedez Skanska, Raiffeisen evolution, Portland trust, fiind printre cei care construiesc astfel de proiecte în această arie. (sursa: economica.net)