Aceasta este a treia clădire de birouri tip boutique din București vândută de Bluehouse Capital, după Olympia Tower (9.955 mp), vândută cu 20 de milioane EUR în ianuarie 2020 și Victoria Office (8.256 mp), vândută anterior către GLL Real Estate pentru aprox. 27 de milioane de euro în 2015. Bluehouse Capital deține în continuare o participație la clădirea de birouri City Gate din nordul Bucureștiului, alături de GTC.
Cumpărătorul, grupul Dona, deține alte două clădiri de birouri tip boutique în București: Izvor 80 Office Building (6.600 mp) și Rosetti Business Center (2.600 mp).

„Astoria Business Center este una dintre clădirile de birouri de tip boutique care a câștigat interesul investitorilor în 2020 prin locația premium - fiind situată în zona ultracentrală și prin flexibilitatea spațiilor de birouri de clasă A. În total, acest centru de afaceri sunt o suprafață închiriabilă de 4.200 mp cu spații de birouri, la care se adaugă o suprafață de 420 mp de terase. Clădirea dispune și de 48 locuri de parcare, amenajate la cele două niveluri de la subsol. Construcția are certificat BREAM Very Good de clădire verde, fiind eficient din punct de vedere energetic ”, precizează Adrian Călinescu, reprezentantul companiei ESOP Consulting | CORFAC International, care a consiliat tranzacția.