Al doilea ’’tower’’ va fi interconectat cu actualul EBS Tower şi va dispune de spaţii pentru încă 1.000 de noi angajaţi.

’’Pe cele 13 etaje, designul spaţiilor va fi în linie cu noile trenduri în psihologia persoanelor care lucrează în domeniul IT, cu spaţii creative, standing desks şi spaţii pentru videoconferinţe sau pentru relaxare, cu scopul de a oferi colegilor o varietate de alegeri în funcţie de preferinţe, inclusiv cu zone ce redau sentimentul home-office. Pentru NTT DATA România investiţia se estimează la circa 1,5 milioane de euro’’, a declarat Daniel Metz, CEO NTT DATA România.

În cadrul noului sediu, NTT DATA România va amenaja săli specializate, care să deservească organizărilor de evenimente, precum: conferinţe IT, congrese din alte domenii, reuniuni ale oficialităţilor, evenimente academice sau educaţionale, evenimente de business, evenimente pentru mass-media, sau chiar unele cu caracter social.

’’Cu o varietate de angajaţi, parteneri, colaboratori şi vizitatori de diferite vârste şi din diferite culturi, de la generaţia millennials la delegaţii de talia top managementului din companii multinaţionale sau personalităţi publice, spaţiile noastre sunt create pentru a face faţă diferitelor situaţii de business la care suntem expuşi. Ne prezentăm, de asemenea, ca şi o organizaţie de învăţare, susţinem educaţia într-un mod activ, astfel că vom regăsi în clădirea noastră atât săli de training, amfiteatre pentru diverse evenimente, săli de curs, săli profesorale dar şi spaţii de relaxare şi zone special amenajate pentru facilitarea comunicării informale şi inter-cunoaştere’’, a spus Daniel Metz.

La începutul lunii iunie, compania a inaugurat la Cluj-Napoca sediul central EBS Tower, o clădire de 12 etaje, care însumează peste 7.000 mp. Investiţia în amenajarea spaţiului s-a ri­di­cat la aproape 2 milioane de euro. (sursa: zf.ro)