Forumul este centrat pe discutii captivante despre investitiile poloneze in Romania, trenduri si oportunitati noi de business precum si povestile de succes si experientele personale ale liderilor din comunitate.


Cu o crestere constanta pe parcurul celor 26 de ani de la transformarea economica si a celor 11 in calitate de membru al Uniunii Europene, Polonia a devenit una dintre cele mai puternice economii din Europa. In calitate de comunitate straina in Romania, cea poloneza inregistreaza una dintre cele mai mari cresteri, avand schimburi comerciale cu Romania in valoare de 4,5 miliarde de Euro doar in anul 2015 si un portofoliu de peste 800 de companii in tara noastra.


Evenimentul va aduce in prim plan oportunitatile si obstacolele intalnite de investitorii polonezi in Romania, industriile care au prezentat cel mai mare interes in ultimul an, solutii pentru un mediu de afaceri mai prietenos precum si asteptarile pietei de la un investitor nou.


Printre vorbitorii evenimentului se Numara Execelenta Sa Marcin Wilczek - Ambasadorul Poloniei in Romania, Tomasz Ignaczak - KRUK Romania, Jakub Lerner - Noerr Varsovia si Cristian Cornea - Can Pack Romania. Evenimentul include un panel de discutii urmat de un moment de networking pe terasa hotelului Athenee Palace Hilton.
Mai multe informatii despre programul forumului si vorbitori pot fi gasite pe pagina evenimentului aici.

Cei interesati sa participe la Forumul Investitorilor Polonezi se pot inregistra online sau direct la telefon +40 31 040 09 31, email [email protected].