„Pentru 2015, mizam pe un avans cu 30% al vanzarilor, mai ales in contextul in care observam o dezmortire a investitiilor realizate de companii in reamenajarea spatiilor sau in relocari”, a declarat Iuliana Carata, general manager Techno Office.

 

Aceasta a mai adaugat ca un impact pozitiv in business il va avea nu doar cresterea apetitului companiilor pentru relocare ci si revenirea constructiilor pe segmentul office si finalizarea proiectelor de acest tip.

 

Potrivit reprezentantei companiei, in 2014 Techno Office a realizat peste 100 proiecte si a livrat, in total, peste 10.000 mii de produse, dintre care 1.500 mese de lucru, 1.000 de spatii de depozitare si peste 5.000 de scaune.

 

In ceea ce priveste impartirea business-ului Techno Office din punct de vedere geografic, Iuliana Carata a mentionat ca 90% dintre proiectele realizate de companie sunt in zona Capitalei, restul de 10% in provincie, unde Cluj-Napoca se afla pe prima pozitie.

 

In acest moment, Techno Office este reprezentant oficial pentru treisprezece dintre cele mai cunoscute firme producatoare de mobilier pentru birouri la nivel mondial.

 

Referitor la produsele distribuite de catre Techno Office, Iuliana Carata a declarat ca 80% dintre acestea sunt importate din tari precum Germania si Italia, iar restul sunt achizitionate de pe piata locala.

 

Infiintata in 2008, TechnoOffice este o companie cu capital mixt, detinuta de Iuliana Carata si Marco Magnani. Compania ofera solutii pentru amenajarea spatiilor de birouri, de la consultanta pana la implementarea proiectului. Printre cei mai importanti producatori din piata internationala care se regasesc in portofoliul companiei se numara About Office, Styleoffice, Sitland, Metalmobil, Luxy, Caimi si Emmegi. La acestea se adauga si Haworth pentru care Techno Office este dealer exclusiv in Romania.

 

In ultimii ani compania s-a ocupat de amenajarea birourilor pentru multinationale precum JTI, Genpact, Philip Morris, Volvo, Gothaer sau GDF Suez. (sursa: dailybusiness.ro)