Daca va ganditi ca munca de acasa reprezinta  solutie productiva pentru dumneavoastra, ar fi bine sa stiti ca cel mai recent sondaj la nivel mondial realizat de Regus pe 44.000 de respondenti dezvaluie faptul ca 38% dintre angajatii ce muncesc de acasa ajung cu timpul sa se simta singuri datorita acestui mediu de munca. De asemenea, peste 64% au declarat ca le lipseste interactiunea cu alti profesionisti din domeniu, lucru specific mediului clasic de munca, iar 32% dintre acestia isi fac griji cu privire la conditia fizica ce pare sa aiba de suferit in mediul de acasa.

   

Desi munca departe de birou confera senzatia unei libertati mai mari pentru angajati, acest lucru este aparent doar o iluzie deoarece peste 62% dintre acestia au declarat ca simt nevoia de a pleca mai des in calatorii, cat mai departe de casa. Un alt dezavantaj, din perspectiva familiei, il constituie spatiul ocupat de angajat prin munca sa de acasa. Prin orientarea catre acest mediu se creeaza un risc enorm ca angajatul sa fie distras de catre familie sau de a nu-i fi luata in serios munca de catre membrii acesteia.

   

Toate aceste efecte scad eficienta finala si astfel munca de acasa nu reprezinta o solutie productiva daca se doreste flexibilitate la locul de munca. Pentru a fi productiv pe deplin si pentru a mentine moralul ridicat al angajatilor este nevoie ca mediul de munca sa fie unul profesional, echipat corespunzator si care sa asigure interactiunea cu alti profesionisti din domeniu

 

 

Daca doriti flexibilitate in locul de munca si singura solutie la care v-ati gandit a fost munca de acasa, acum aveti toate motivele sa uitati de aceasta varianta si sa optati pentru munca flexibila la birou consultandu-va managerul. Regus ofera ajutor pentru a gasi spatiul de lucru perfect si incurajeaza orientarea catre munca flexibila. Astfel, in toate centrele Regus  din Romania veti regasi toate conditiile de calitate implementate cu succes in intreaga retea mondiala Regus, cel mai mare furnizor de spatii de lucru flexibile din lume. (sursa: manager.ro)