Clădirea Fortech de la Cluj are o sală de training cu o capacitate de circa 30 de persoane, un salon de reuniuni cu capacitatea de peste 100 de persoane, sală de studiu, sisteme multimedia, dar şi facilităţi pentru relaxare şi socializare (sală de jocuri, activităţi sportive, terasă).

 

„Investiţia se ridică la peste 3,5 milioane de euro, noul sediu oferindu-ne condiţiile necesare pentru echipele şi clienţii noştri, la nivel de facilităţi de mun­că, comunicare, învăţare, securitate, socializare şi relaxare. Totodată, în luna iunie am demarat modernizarea altor spaţii de birouri pentru extinderile vi­itoare, astfel ca în viitorul apropiat să putem integra un număr de până la 450 de oameni în procesul de dezvoltare software“, a declarat pentru ZF Transilvania Călin Văduva, CEO al Fortech.

 

 Compania dispune în prezent de peste 350 de angajaţi, având un ritm de creştere de aproximativ 10-15 persoane lunar. Momen­tan, Fortech are deschise 40 de poziţii pentru specialişti în .Net, QA sau Java. Compania a avut anul anul trecut o cifră de afaceri de peste 10 mil. euro, iar pentru acest an clujenii mizează pe o creştere de 10-15% a afacerilor faţă de 2013. (sursa: zf.ro)