"Listarea acţiunilor Societăţii de Construcţii Napoca SA reprezintă o opţiune strategică fundamentală a companiei noastre, un moment de inflexiune pentru consolidarea reputaţiei noastre şi un catalizator pentru creşterea încrederii partenerilor şi investitorilor. Această nouă provocare ne onorează şi ne obligă, în acelaşi timp, să ne depăşim constant performanţele, prin soluţii ingenioase şi eficiente. Ne manifestăm convingerea că ţintele ambiţioase pe care ni le propunem vor fi atinse şi că încrederea noastră în viitorul sectorului de construcţii din România va avea succesul scontat", a spus Dănuţ-Dorel Canta.

 

Compania Societatea de Construcţii Napoca SA a înregistrat, în anul 2015, o cifră de afaceri de 40 de milioane de lei. În primul trimestru al anului 2016, veniturile totale au crescut cu 60,2% faţă de perioada similară a anului trecut, cu un portofoliu de lucrări, în derulare, de peste 74,5 milioane de euro.

 

Printre proiectele de referinţă pe care compania le-a executat recent sau care sunt în curs de realizare, se numără Pista de 2.100 de metri a Aeroportului Internaţional Cluj Napoca, lucrări de infrastructură, reabilitare, modernizare şi extindere la Aeroporturile din Târgu Mureş, Satu Mare, Tulcea, infrastructură la baza aeriană NATO din Feteşti, hale industriale, sedii administrative, blocuri şi ansambluri de case pentru MAPN, aşezăminte religioase, monumente de artă şi lucrări de drumuri şi poduri.

 

Societatea de Construcţii Napoca SA, actor semnificativ pe piaţa naţională din domeniu, s-a înfiinţat în anul 1991, prin divizarea Trustului de Construcţii Cluj. Listarea acţiunilor societăţii pe piaţa principală a Bursei de Valori Bucureşti survine în urma desfiinţării pieţei RASDAQ, unde fusese listată anterior. (sursa: economica.net)