Campusul, cu o suprafață de 900 metri pătrați, este situat în apropierea Universității de Medicină și Farmacie și a Spitalului Clinic Județean de Urgență din Târgu Mureș și are o echipă formată din 22 de medici.

 

”Încă de acum opt ani, când am intrat în Cluj și, ulterior, în Brașov, Transilvania a devenit o zonă de importanță strategică pentru Rețeaua Regina Maria. Numai în locațiile din aceste două județe ne-au trecut pragul aproximativ 260.000 de pacienți în ultimul an, aproape 20% din numărul total de pacienți ai Rețelei noastre. Tot aici avem deja un portofoliu de peste 60.000 de pachete de prevenție (abonamente) pentru angajații din companii”, a declarat Fady Chreih, CEO Regina Maria.

 

Printre specialitățile medicale disponibile în Campusul Medical Regina Maria din Târgu Mureș se numară: alergologie, boli infecțioase, cardiologie, dermatologie, gastroenterologie, nutriție și metabolism, neurologie, obstetrică-ginecologie, pediatrie, reumatologie, oftalmologie, ORL, dar și fizioterapie, kinetoterapie și masaj. Campusul dispune și de un laborator propriu de analize medicale, cu punct de recoltare.

 

În cifre, Rețeaua de sănătate Regina Maria înseamnă: 31 de locații proprii, 4 spitale, 3 centre cu spitalizare de zi, 2  maternități, 8 campusuri medicale, 8 centre de imagistică, 15 laboratoare de analize, bancă proprie de celule stem și peste 180 de policlinici partenere în țară. (Sursa: profit.ro)