Lucrările au inclus schimbarea radicală a finisajelor (tavanele, pardoselile şi pereţii), schimbarea totală a iluminatului şi suplimentarea corpurilor de iluminat, înlocuirea uşilor de acces în staţie precum şi a balustradelor în zona de protecţie a pasagerilor.

 

Staţia de metrou din incinta  magazinului Unirea Shopping Center a fost renovată, modernizată, iar acum include o galerie comercială de cca 2.000 mp, cu 15-16 magazine, care duce direct în centrul comercial şi acoperă o gamă largă de servicii, de la telefonie mobilă, până la magazine de accesorii, curăţătorie, sau patiserie.

 

Galeria va fi deschisă oficial în septembrie, iar cei mai multi chiriaşi se află deja în faza finală a lucrărilor de finisaje interioare.

 

Un alt centru comercial cu acces direct la metrou este Sun Plaza, conectat la staţia Piaţa Sudului.

 

Unirea Shopping Center, care controlează maga­zinele din Capitală şi din Braşov, a raportat pentru primele şase luni un profit net de 1,7 mil. lei, în creştere de cinci ori faţă de rezultatul din aceeaşi perioadă din 2015.  Cifra de afaceri a companiei pentru perioada ianuarie-iunie a fost de 36,4 mil. lei, în creştere cu 1% faţă de primul semestru din 2015.

 

Compania, listată pe sistemul alternativ de tranzacţionare AeRo, este deţinută în proporţie de 74% de Nova Group Investments, controlat de omul de afaceri Dan Adamescu, în timp ce SIF Muntenia are 10%. (sursa: zf.ro)