Lucrarile de constructie au inceput deja, iar proiectul, denumit Metalurgiei Park Residence, se va desfasura pe maxim 50 de hectare, urmand sa fie dezvoltat in mai multe etape, potrivit unui comunicat al investitorilor.

 

Mega proiectul imobiliar este amplasat in zona Berceni, la intersectia strazilor Metalurgiei cu Drumul Binelui, o zona foarte cunoscuta din sectorul 4 al Capitalei, unde sunt amplasate cele de mari centre comerciale, respectiv Carrefour, Auchan, Lidl, Hornbach, Selgros, Metro, avand acces imediat la RATB si foarte facil catre Statia de Metrou Aparatorii Patriei.

 

Metalurgiei Park Residence va fi realizat cu capital integral romanesc, prin utilizarea fortei de munca din Bucuresti si zonele limitrofe, iar pentru prima etapa, construita pe 15 hectare investitia este estimata la 100 de milioane de euro.

 

Parcul rezidential curpinde scoala, gradinita, centru spa, iar fiecare ansamblu va avea spatii de joaca pentru copii si spatii verzi. Preturile apartamentelor puse in vanzare in cadrul proiectului vor incepe de la circa 800 de euro/mp util cu TVA de 5% inclus, iar costul unui loc de parcare va fi de 1.500 de euro plus TVA, transmite Mediafax. (sursa: dailybusiness.ro)