Anunţul a fost făcut vineri, 20 noiembrie, de companie, la doar două zile distanţă de la informarea investitorilor că firma a semnat două contracte de împrumut cu Banca Transilvania pentru o sumă totală de 22,3 milioane de lei, fon­durile urmând să fie folosite pentru dezvoltarea Cartierul Salcâmilor.

 

Astfel, valoarea totală a împru­muturilor recent contractate de Impact se ridică la peste 51 milioane de lei. Compania are în plan să emită anul viitor obligaţiuni în lei sau în euro de până la 135 milioane de lei pentru a-şi fi­nanţa construirea de lo­cuinţe.

 

Impact a încheiat tri­mestrul al treilea cu venituri din vânzări de aparta­mente de 23,8 milioane de lei, de peste şase ori mai mari decât în acelaşi in­terval al anului tre­cut, reuşind astfel să revină pe profit.

 

În perioada cuprinsă între 30 iunie şi 30 sep­tembrie, Impact a rapor­tat un profit net de 0,4 milioane de lei, faţă de o pierdere de 3 mi­lioane de lei în tri­mestrul al treilea din 2014. Avansul veni­turilor şi re­ve­nirea pe profit în T3 au fost alimentate de accelerarea vânzărilor de apartamente din cartierul Greenfield, ansamblul Salcâmilor, situat în nordul Capitalei. (sursa: zf.ro)