Astfel, prima etapă a proiectului LOG.IQ Bucureşti este planificată pentru livrare în ultimul trimestru din acest an (hala B) şi primul trimestru al anului viitor (hala A), se arată într-un comunicat al companiei.   Următoarele etape, a doua şi a treia, vor creşte suprafaţa închiriabilă cu 100.000 metri pătraţi. Proiectul este dezvoltat pe un teren cu o suprafaţă totală de 280.000 de metri pătraţi.  

 

Locaţia din Mogoşoaia dispune de acces direct la oraş şi la autostrăzile A1, A2 şi A3, prin şoseaua de centură. De asemenea, proiectul este situat în apropierea Aeroportului Internaţional Henri Coandă şi la doar 15 km nord de centrul Bucureştiului. 

 

 Infrastructura locaţiei este finalizată în întregime, inclusiv străzile interioare şi reţelele de utilităţi, iar proiectul beneficiază şi de acces la calea ferată.  

 

Numele LOG.IQ înseamnă „proprietăţi logistice inteligente“, se arată în comunicatul Immofinanz. Acestea au un concept flexibil şi pot fi adaptate pentru a îndeplini cerinţele pieţei şi nevoile clienţilor, de la gestionarea activelor, dezvoltarea şi gestionarea proprietăţilor, până la contabilitate pentru clădirile individuale.   Immofinanz este unul dintre cei mai importanţi investitori imobiliari de pe piaţa locală, cu proiecte finalizate şi în derulare de retail, logistică şi spaţii de birouri. 

 

 Compania îşi concentrează activitatea în opt pieţe regionale principale, respectiv Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Rusia. (sursa: adevarul.ro)