În timpul festivității, grupul intenționează să dezvăluie un alt motiv de bucurie – planurile sale impresionante pentru dezvoltări ulterioare.

 

“Intenționăm să deschidem un nou birou servisat în Budapesta anul viitor,” a afirmat Sándor Erdei, CEO al DBH Group. “Ne gândim de asemenea să deschid cea de-a doua locație de birouri servisate în București și în următorii ani DBH dorește să fie primul furnizor de birouri servisate din România care deschide spații în unul ditre orașele Cluj, Iasi sau Timisoara.”

 

Pe lângă birourile servisate, compania operează un pachet de servicii-suport – de la investiții în afacero și management de proiect la consultanșă fiscală și incubatoare de afaceri – pe care intenționează să le realizeze în mai multe locații.

 

“DBH s-a maturizat într-un partener de afaceri de încredere pentru IMM-uri și ca un mentor respectat și investitor pentru start-up-uri.,” spune acesta. “Am dori să consolidăm reputația DBH în regiunea ECE cu mai multe operațiuni de afaceri active pe o scară internațională.”

 

Coworking

Coworking este un alt element al schemei de suport a grupului. deși este un concept relativ nou. În timpul Forumului ABCN  din Budapesta care a avut loc mai devreme anul acestadați într-un tur al noului spațiu coworking al DBH, KoWerk, deschis în capială.

 

“DBH KoWerk este încă o metodă foarte nouă de lucru pentru companiile tradiționale,” explică Sándor. “Dar este folosit pe scară largă și este dorit de tinerii care și-au început de curând o afacere. Doresc să înceapă afacerea lor în KoWerk, deoarece raportul preț-calitate a serviciilor este aici mult mai bun.”

 

În afară de dezvoltarea birourilor din Budapesta, grupul a început să-și exintdă prezența în Olanda, țara sa de origine, pentru a ajuta afacerile locale, precum pe cei din afara granițelor olandeze.

 

“Dorm să ajutăm statr-up-urile din Ungaria să întâlnească potențiali investitori din Olanda și să ajute afacerile olandeze să-și găsească potențiali parteneri în regiunea ECE și nu numai. Cu această extindere intenționăm să dezvoltăm conceptul ‘DBH Business Model’ la un nivel internațional.”

 

Noi granițe

Europa rămâne bastionul grupului, dar așa cum dă de înțeles Sándor, următoarea lor mișcare ar putea implica un pas mult mai mare decât între granițele europene.

 

“La nivel de grup negociem pentru a oportunitate de investiție foarte interesantă într-una dintre țările cu o dezvoltare dinamică din Asia Centrală,”  spune acesta, “unde vom fi parte dintr-un proiect semnificativ de dezvoltare prezentând modelul de afaceri integrat al DBH Group, incluzând modelul birourilor noastre servisate.”

 

Totul face parte din planul obișnuit de afaceri al DBH, care – după două decade de succes la activ – împinge granițele ofertei mai departe și mai mult decât niciodată.

 

“În ultimii 20 de ani am lucrat deja cu mii de afaceri din Europa Centrală și de Est și nu numai,” a adăugat Sándor.

 

“Cu dezvoltările viitoare, DBH dorește să rămână un suport integrat de afaceri pentru IMM-uri.  Ținta noastră geografică este de a ne extinde dicolo de granițele Europei, din Olanda până peste Europa de Est, o dată cu extinderea ecosistemului DBH.”

 

Festivitățile vor începe pe 9 Octombrie. Puteți afla mai multe despre călătoria de 20 de ani a DBH Group și evenimentele aniversare aici: http://20.dbh-group.com/ (Sursa: officingtoday.com)