Flash Office Solutions este o companie care opereaza spatii de tip instant office, care a intrat pe piata romaneasca de profil de la inceputul acestui an si care deja acum se afla la prima extindere, intr-o noua locatie, in Maria Rosetti Tower, dupa cea de pe Armand Calinescu.  

 

„In acest nou spatiu, Flash Office va deschide al doilea centru de instant office, incepand din luna noiembrie. In gasirea celei de a doua locatii am avut in vedere pastrarea acelorasi standarde ca si la primul nostru centru, din Armand Calinescu, inaugurat  tot in acest an, dar care are deja un grad de ocupare de 100%. Birourile noastre sunt complet echipate si mobilate, gata pentru a fi folosite imediat, oferind o gama integrala de servicii si facilitati, inclusiv de secretariat, sali de conferinta, crearea de retele si acces la internet de mare viteza", declara Jose Ignacio de la Torre, general manager al Flash Office Solutions.       

 

„Flash Office Solutions a realizat prin intermediul Esop o evaluare atenta a tututor alternativelor de spatii de birouri in zona ultra-centrala, aceasta fiind zona vizata exclusiv de companie si criteriul cel mai important in luarea deciziei”, declara Alexandru Petrescu, managing partner Esop Consulting l CORFAC International.    

 

Luna trecuta, prin intermediul Esop Consulting, s-au inchiriat doua etaje din cladirea Maria Rosetti Tower, cu o suprafata totala de 784 mp de spatii de birouri premium, de clasa A. Cei doi chiriasi sunt Flash Office, din domeniul serviciilor profesionale si Homero Ciero, din domeniul IT&C. 

 

Maria Rosetti Tower este o cladire de birouri livrata la finalul lui 2008, fiind pana de curand sediul principal al Philips Morris in Romania. Cladirea are in total o suprafata inchiriabila de 9.326 mp de spatii de birouri de clasa A si 64 locuri in parcarea subterana. (sursa: dailybusiness.ro)