Paulson va deţine funcţia de Investment Properties Director şi va coordona activitatea celor cinci membri ai echipei care formează această divizie a CBRE.

 

„Suntem bucuroşi că Robert Paulson se alătura echipei de conducere din România. Am construit o echipă de consultanţi specializaţi în investiţii în real estate şi sunt convins că, sub coordonarea lui Robert, echipă de la Investment Properties va aduce beneficii importante atât clienţilor CBRE,  cât şi companiei”, declară  Răzvan Iorgu, Managing Director CBRE România.

 

Robert Paulson a lucrat anterior în JLL Cehia, fiind implicat în tranzacţii în valoare de peste 1,7 miliarde euro, inclusiv în două mari tranzacţii realizate anul trecut în România. Cu o experienţă de  8 ani în real estate, Paulson a activat 6 ani în Europa Centrală şi de Est, la JLL şi Knight Frank, având inclusiv responsabilităţi aferente liniei de business constând în evaluări RICS . Are un master în real estate şi experienţă semnificativă pe piaţă imobiliară din Marea Britanie.

 

Paulson va coordona portofoliul de servicii de consultanţă CBRE pentru bănci, investitori instituţionali şi dezvoltatori imobiliari şi va continuă proiectele iniţiate de către Gijs Klomp, care va părăsi echipă CBRE începând cu 1 iulie.  (sursa: zf.ro)