Realty 2016 va parcurge cele mai relevante subiecte din segmentele de birouri, retail, industrial și rezidențial cu scopul de a marca oportunități de creștere a competitivității în sectorul imobiliar precum și a stimula o mai bună înțelegere a cerințelor și așteptărilor pieței. 

 

Centrată pe cele patru mari segmente ale industriei, conferința va adduce rapoarte de piață exclusive, oportunități de învățare, trenduri ale pieței și va facilita networkingul și stabilirea unor parteneriate profitabile. Printre subiectele ce vor fi discutate la eveniment se află:

 

●     Atractivitatea României pentru investiții Imobiliare în regiune

●     Evoluția prețurilor în 2016

●     Trenduri imobiliare: clădiri verzi

●     Noi trenduri de consum

●     Previziuni legate de noi investiții și consolidări pe piața locală

●     Tendințe în dezvoltarea de proiecte rezidențiale

●     Implicațiile legii dării în plată pentru piața imobiliară

●     Alternative de finanțare pentru dezvoltatori și cumpărători privați

 

Pornind de la o evoluție pozitivă în 2015, piața locală de real estate își păstrează premisele de creștere în 2016. Pe segmentul de office un volum record de aproximativ 350.000 mp2 de spații noi va fi finalizat anul acesta, aproximativ de cinci ori mai mult decat în anul precedent. O suprafață de spații comerciale de tip mall de aproximativ 100.000 mp2 va fi livrată numai în București până la finalul anului și, dată fiind creșterea consumului, dezvoltatorii rămân optimiști. Sunt așteptări mari și pentru sectorul industrial/logistic având în vedere evoluția efervescentă din 2015, în timp ce pe piața rezidențială jucătorii speră ca recenta lege a dării în plată să nu pună capăt creșterii din ulitimele 12 luni. Vor fi validate premisele că 2016 va fi un an mai bun decât cel anterior pentru piața de real estate?

 

Mai multe informații despre eveniment, sesiunile de discuții și vorbitori pot fi găsite pe pagina evenimentului.

Partenerii Depozitinfo și Birouinfo interesați să participle primesc 15% discount! Înregistrarea se face la următorul link. Pentru a beneficia de oferta special completați codul de discount “INFO2016” în câmpul “Dicount code” al formularului de înregistrare.