Potrivit reprezentanților compăaniei în noua locație, prin proiectele de cercetare și dezvoltare care urmează a fi inițiate, compania face un pas înainte în a răspunde tendințelor tot mai accentuate către mobilitate și conectivitate.

 

Pentru a răspunde provocărilor legate de creșterea mobilității și conectivității lucrurilor și serviciilor (IoT), dezvoltatorii de software intră acum în domeniul sistemelor de servodirecție electrică, o piatră de temelie pentru conducerea autonomă. De asemenea, tehnologiile și soluțiile algoritmice dezvoltate de echipa de cercetare și dezvoltare în conducere asistată în domeniul procesării de imagini stereo video vor fi în viitor elemente cheie pe baza cărora se va realiza „inteligența” sistemelor de conducere autonomă.

 

În ceea ce privește soluțiile tehnologice pentru managementul clădirilor inteligente, tânăra echipă își extinde activitățile de la dezvoltarea de software pentru sisteme integrate la interconectarea dispozitivelor și analiza datelor pentru invertoare fotovoltaice, necesare pentru generarea energiei verzi de la panourile solare fotovoltaice.

 

Împreună cu noua unitate de producție pentru tehnologie auto din Jucu – cea mai modernă locație de producție de unități de control electronice Bosch din întreaga lume – centrul IT va face următorii pași înspre a patra revoluție industrială: un pas către conectivitatea utilajelor de producție și consolidarea informațiilor de producție, și derivarea de noi oportunități pentru îmbunătățirea calității produselor și managementul ciclului de viață al produselor bazat pe achiziția și prelucrarea unor volume mari de date.

 

”Am avut experiențe foarte bune în România până acum și oferim un conținut incitant și oportunități de carieră fantastice pentru cele mai strălucite minți din țară”, a spus Roman Sellin, directorul centrului de R & D din Cluj-Napoca. (sursa: stiridecluj.ro)