Decizia de relocare reprezinta o solutie de optimizare a activitatii Vaillant Group Romania, prin abordarea strategica a procesului de real estate ca factor de consolidare a proceselor companiei. 

“Prin relocarea in noul spatiu din Global City ne dorim sa imbunatatim procesele de comunicare interna si implicit sa ne eficientizam operatiunile, oferind un mesaj  pozitiv pentru clientii si partenerii nostri”,   declara Iulia Pascu, Country Manager, Vaillant Group  Romania. 

Global City Business Park este un parc de birouri clasa A certificat LEED Gold, pozitionat in zona de Nord a Bucurestiului, in suprafata totala inchiriabila de 51.200 mp, detinut de fondul imobiliar consiliat de Global Finance. In urma activitatii recente de  leasing, proiectul ajunge la un grad de ocupare de 80%, securizand peste 9.000 mp, atat prin semnarea de noi contracte de inchiriere cat si extinderi de spatii ale chiriasilor deja existenti, intre care se numara Michelin, Euro Master, Bergenbier, Altex, Euroins.

“In medie, un birou (desk) este folosit la capacitate maxima in procent de doar 45% din orarul de functionare al unei companii, iar costul de real estate reprezinta in general cea de-a doua categorie de cost ca impact intr-un business. 

Pe fondul unui mediu macroeconomic imbunatatit, in care tendinta companiilor este sa se extinda sau sa se relocheze, sfatuim companiile sa abordeze segmentul de real estate ca factor strategic in business, de natura sa impacteze pozitiv si sa fluentizeze toate celelalte procese ale companiei”, declara Codrin Matei, Managing Partner/ Head of Office & Capital Marketing, Crosspoint Real Estate.   (sursa: Crosspoint)