Compania va prelua un etaj intreg, cu o suprafata de 1.200 mp, printr-o tranzactie intermediata de DTZ Echinox.

Tinmar-Ind a fost infiintata in 2001 si este cel mai mare furnizor privat de energie electrica din Romania, avand operatiuni si in Ungaria, Grecia, Serbia, Bulgaria, Austria si Germania.  Potrivit datelor ANRE, Tinmar-Ind a inregistrat in martie anul acesta o cota de piata de 7,29% pe segmentul concurential al pietei de energie.

Din 21 octombrie, in SkyTower se va deschide si restaurantul cu specific spaniol Entre Aromas, cu o capacitate de 100 locuri, situat pe 3 nivele. Va avea 3 zone distincte: bistro pentru dimineata, restaurant bufet pentru pranz si restaurant à la carte pentru seara.

Cladirea de birouri a atras primul chirias (in afara de Raiffeisen) in august, la 10 luni de la livrarea proiectului.

La momentul inaugurarii, in octombrie anul trecut, reprezentantii Reiffeisen estimau ca pana la sfarsitul anului 2013 cladirea sa fie ocupata mai mult de 50%, urmand ca la jumatatea anului 2014 gradul de ocupare al acesteia sa fie 100%. 

Suprafetele disponibile la inchiriere sunt flexibile, fiind cuprinse intre 300 mp si 30.000 mp.

Sky Tower este situat langa statia de metrou Aurel Vlaicu si centrul comercial Promenada Mall, care va fi inaugurat joi.

Cu o inaltime de 137 metri si 37 de etaje, Sky Tower dispune de 41.200 mp de spatiu inchiriabil, din care suprafata medie pe etaj este de 1.200 mp.

 

Raiffeisen Property International (RPI) este principala companie a concernului Raiffeisen Property Holding International (RPHI), grupul de real estate al Raiffeisen Bank International (RBI). RPI se axeaza pe proiecte imobiliare comerciale in Austria si Europa Centrala si de Est si are peste 25 ani de experienta in constructia de sedii comerciale pentru RBI in orase precum Budapesta, Bucuresti, Kiev, Varsovia, Praga, Bratislava, Sofia, Belgrad, Viena. RPHI activeaza ca investitor, dar ofera si servicii imobiliare prin RPI. (sursa: dailybusiness.ro)