Construcția a început în luna mai a acestui an, cu locația stabilită în vecinătatea fabricii actuale, lângă București. THETA Furniture & More este cel mai semnificativ antreprenor general de interior de pe piața românească de amenajare interioară care deține o fabrică proprie de producție.

Proiectul și dezvoltarea acestuia reprezintă o investiție de aproximativ 4 milioane EURO. „Odată cu construcția fabricii, ne așteptăm la o dublare a capacității noastre de producție și o îmbunătățire semnificativă a eficienței fabricii, asigurând un control superior și optimizarea procesului nostru de producție de mobilier personalizat”, declară reprezentanți ai companiei.

Avantaj strategic 

„Cea mai importantă investiție pentru THETA reprezintă oamenii noștri. Întrucât ritmul rapid actual de digitalizare și inteligență artificială transformă întreaga industrie de amenajare interioră, achiziționăm în permanență echipamente noi și le recondiționăm pe cele existente.

De asemenea, vizualizăm noua fabrică drept un centru de inovație care ne oferă avantaje strategice. În viitorul apropiat, planificăm să creăm linii de produse de nișă, cu scopul de a explora gama actuală de produse, a realiza noi progrese în performanță, precum și dezvoltarea de produse inovatoare, care să permită companiei flexibilitatea necesară pentru a se adapta rapid la tehnologiile emergente”, afirmă Gelu Florian, COO THETA Furniture & More.

Materiale inteligente, accesorii și tehnologii

 “Considerăm că industria modernă de fabricare a mobilei joacă un rol important în dezvoltarea economică unei țări. Specialiștii noștri din fabrică lucrează cu materiale moderne, accesorii inovatoare și utilizează tehnologii de ultimă generație pentru a crea mobilier personalizat, tavane inteligente, pardoseli practice, corpuri de iluminat și multe altele. Parteneriatele cu arhitecți importanți din domeniu și cele exclusive cu producători de materiale de renume mondial pentru produse de mobilier standard, sunt ingredientul conceptelor noastre unice”, adaugă reprezentanții companiei.

Transport & depozitare

După producție, piesele de mobilier au nevoie de un spațiu care, în general, este disproporționat, mai mare față de spațiul necesar materiilor prime. Prin urmare, transportul și depozitarea acestora necesită mult efort – mai ales dacă sunt destinate transportului în străinătate. Noua fabrică are o optimizare mai bună a spațiului și cuprinde zone precum birou, producție, prelucrare, zonă de vopsire, zonă de depozitare, cea din urmă fiind bine echipată pentru ambalare și transport ușor și rapid a pieselor de mobilier și conectată cu zona parcului auto propriu”, spun oficialii companiei.

“THETA este sinonim cu inovație și curaj și suntem un jucător cheie în drumul către un viitor durabil al intregului domeniu de amenajare interioară și design interior local.

Investiții precum aceasta susțin crearea de locuri de muncă și reprezintă angajamentul nostru pe termen lung,” declară Florin Gheorghe, Co-Founder & CEO THETA Furniture & More.

 

THETA este contractor general autohton de interior, cu experiență de 12+ ani în producție de mobilă custom-made cu fabrică proprie de producție, și în ultimii 6 ani, integrator și manager de proiecte în industrii variate.

Competențele echipei de profesioniști constau în gestionarea de proiecte complexe de la faza inițială de proiectare până la implementare și predare: amenajare interioară & design interior, arhitectură și lucrări MEP, servicii de consultanță și servicii de implementare de mobilier personalizat și standard.