Ea îl înlocuiește astfel la conducerea companiei pe Andrew Peirson, care a ocupat această poziție timp de doi ani, în paralel cu poziția de director de operațiuni pentru Europa de Sud-Est, poziție coordonată de la Belgrad. Peirson își va menține această ultimă funcție, astfel Badea îi va raporta direct în noua sa poziție.
 

Silviana Badea s-a alăturat echipei JLL la începutul anului 2015, ca și coordonator al echipei de Capital Markets din România. Performanțele sale au dus la diversificarea serviciior acordate de agenție clienților, sporirea echipei departamentului, iar JLL a obținut cea mai mare cotă pe piața trnzacțiilor specifice.

Înainte de a se angaja la JLL, Silviana Badea a lucrat timp de cinci ani la Valad Romania, in functia de country manager, unde a gestionat proprietatile industriale si de birouri aflate in portofoliul companiei. Anterior acestei functii ea a lucrat in cadrul unei alte companii de consultanta imobiliara timp de 5 ani. A acumulat 10 ani de experienta in toate sectoarele pietei, atat in ceea ce priveste investitiile cat si partea de agentie, precum si intelegerea profunda a provocarilor din domeniului gestionarii activelor imobiliare.

Cifra de afaceri înregistrată de JLL în 2015 a fost de 6,8 milioane de euro, în creștere față de anul precedent. (sursa: Romania-insider.com)