Aceasta este cel de-al optulea hub de birouri deschis de Regus in tara noastra. 
Ocupând 1258 de metri pătrați, noul sediu oferă 53 de birouri complet echipate și un spațiu de co-working, închiriat deja de o companie globală de consultanță în management și servicii profesionale. Noua locație oferă, de asemenea, servicii de birou virtual. 
“Cererea de spații flexibile de lucru este în continuă creștere în București, deoarece companiile sunt din ce în ce mai preocupate de a reduce costurile implicate de chiriile antamate pe termen lung și de a le oferi angajaților mai multă libertate de a lucra când și de unde doresc”, a spus Ramona Iacob, country manager al Regus România.

Noul complex este în imediata apropiere a principalelor mijloace de transport din București și are acces direct la Plaza Shopping Mall.

Pe lângă noul său centru de la Anchor Plaza, Regus operează alte șapte centre de afaceri în București, cu un total de 12258 mp. Portofoliul de clienti al Regus din Bucuresti este format in principal din start-up-uri, companii locale si corporatii din sectorul IT & C, consultanta, telecomunicatii, industria turismului, resurse umane sau e-commerce.

Potrivit companiei, beneficiile alegerii soluțiilor de birouri flexibile sunt prețurile all-inclusive, posibilitatea de a crește și personaliza biroul după cum este necesar - nu este nevoie să plătiți pentru mai mult spațiu de birou decât este necesar, suport administrativ - recepție personală cu servicii de gestionare a mailurilor și a apelurilor telefonice, birouri virtuale, săli de întâlnire etc. (sursa: newmoney.ro)