Negocierile dintre părți au fost încheiate cu succes, ceea ce a făcut ca NEPI Rockcastle să încheie un acord cu AFI Europe la 6 august 2020 pentru a dispune 100% din acțiunile filialelor care dețin portofoliul de birouri din România.
În conformitate cu prevederile noului acord, finalizarea cedării este de așteptat să se producă în cel mult patru luni, data de finalizare urmând să fie stabilită de către cumpărător. Cumpărătorul a plătit vânzătorilor un avans în numerar de 15 milioane EUR ca garanție pentru finalizarea tranzacției.
Condițiile noului acord sunt în mod substanțial în conformitate cu acordul inițial (așa cum a fost anunțat la 17 decembrie 2019) și, în consecință, contravaloarea cedării rămâne neschimbată, cu o valoare a tranzacției de 307 milioane EUR și o contraprestație de numerar estimată de aproximativ 290 milioane EUR , care urmează să fie ajustată pe baza situațiilor financiare ale filialelor la data completării. 
Portofoliu de birouri tranzacționat cuprinde 8 clădiri de birouri clasa A din România, situate în cadrul a patru proiecte: Floreasca Business Park, Lakeview şi Aviatorilor 8 din Bucureşti şi City Business Centre din Timişoara, cu o suprafaţă închiriabilă totală de 118.500 metri pătraţi. (sursa: NEPI Rockcastle)