Cu biroul în Praga, el are o echipă de peste 30 de experți în capital markets în Europa Centrală și de Est, care oferă servicii clienților locali și internaționali care sunt interesați să vândă sau să cumpere proprietăți imobiliare în regiune.

Responsabilitățile sale vor include stabilirea unei strategii globale de dezvoltare a activităților de capital markets ale JLL în Europa Centrală și de Est și în Cehia, împreună cu echipele locale și regionale.

Mike Atwell are o experiență de 30 de ani în domeniul consultanței imobiliare internaționale. El se alătură JLL după cinci ani petrecuți în cadrul CBRE unde, în ultimii doi ani, a ocupat poziția de Head of International Capital Markets France.

Anterior, el a fost, timp de trei ani, Head of Capital Markets pentru Europa Centrală și de Est. Mike Atwell a deținut funcții de conducere la Cushman și Wakefield, ocupând poziția de director general al operațiunilor din Orientul Mijlociu și de Head of Capital Markets pentru Europa Centrală și de Est.

Miroslav Barnas, Managing Director, Cehia și Slovacia, JLL, a declarat:
“Piața din Cehia și Europa Centrală și de Est, ca întreg, trec printr-un moment de creștere interesant. Suntem bucuroși să avem în conducerea companiei pe cineva de calibrul lui Mike, care aduce cunoștințe, experiență și înțelegere a domeniului imobiliar, în special a piețelor locale”.

Matthew Richards, Head of Capital Markets, EMEA, JLL, a adăugat:
”Mediul investițional european se schimbă și suntem martorii unor fluxuri tot mai mari de capital din partea investitorilor internaționali în mai multe sectoare imobiliare către Cehia și către Europa Centrală și de Est.

Cum nevoile clienților evoluează și strategiile de investiții se dezvoltă, prin numirea lui Mike ne asigurăm  că vom continua să ajutăm clienții noștri să identifice oportunități, să ia cele mai bune decizii și în cele din urmă, să își atingă ambițiile legate de investiții”. (sursa: JLL)