Prezența LSD Group în CEE a permis finalizarea cu succes a peste 175.000 mp de amenajări în peste 250 de proiecte. Compania are un portofoliu diversificat de clienți, precum: Bursa de Valori București, Burger King, Guerlain, HTEC, Kaufland, KFC, LPP, Metro, Montblanc, Pepco, Popeyes, Profi, Starbucks și Wittchen.

Suntem încântați să urăm bun venit Grupului LSD în comunitatea noastră ca partener în clădirea de birouri Globalworth Plaza. Noul sediu al companiei va fi situat în cea mai dinamică zonă de afaceri din București, Globalworth District, și va oferi angajaților săi un mix ideal de spații de lucru și de relaxare. Avem toată încrederea că vor găsi mediul de lucru productiv, confortabil și creativ pe care îl doresc.”, a declarat Costin Barbu, Senior Leasing Manager la Globalworth România.

Relocarea in clădirea de birouri Globalworth Plaza marchează un moment important în creșterea și evoluția LSD Group. Această mutare reprezintă un pas semnificativ în strategia de expansiune multinațională, reflectând dezvoltarea companiei atât în România, prin investițiile multiple din ultimii ani, cât și global, prin operațiunile internaționale estimate să contribuie cu peste 30% la veniturile noastre până în 2024. Esențial pentru această creștere este angajamentul de a sprijini antreprenorii, prin experiența pe care o oferim clienților sub conceptul „Make it real”. Noul spațiu modern de birouri este conceput pentru a susține comunicarea și colaborarea, elemente primordiale pentru echipa noastră.”  afirmă Bogdan Haiduc, CEO al LSD Group.

Globalworth Plaza este o clădire de birouri clasa „A” cu o vizibilitate excelentă, localizată în nordul Bucureștiului, la intersecția Bulevardului Barbu Văcărescu cu Șoseaua Pipera. Clădirea este al treilea cel mai înalt turn situat în noul Central Business District, iar printre chiriașii săi se numără Anima, Cegedim, AC Nielsen, Coface Romania, Patria Bank, Printec, Brinks, Gothaer, GTS, Dover Business Services Europe, Teilor și CCC. Globalworth Plaza a fost complet renovată în 2017 și a primit acreditarea BREEAM Excellent.