Aceasta este cea de-a doua inaugurare a unui operator de servicii în clădirea UBC 2, după cea a policlinicii Regina Maria. UBC 2 are o suprafaţă închiriabilă de 18.000 mp şi a fost concepută să asigure o sinergie între componenta office și cea de retail, astfel încât persoanele care vor lucra aici să poată beneficia de o gamă extinsă de servicii şi facilităţi.

Grupul Iulius investeşte peste 220 milioane de euro în proiectul multifuncţional Openville Timişoara, din proximitatea Iulius Mall, al doilea ansamblu de tip mixed-use din portofoliul companiei, după Palas Iaşi. În prezent, se lucrează la al doilea imobil office, de 13.000 mp închiriabili. Openville va include 7 clădiri de birouri clasa A, cu o suprafaţă totală de 130.000 mp închiriabili. Proiectate în conformitate cu normele LEED, acestea vor dispune de implementarea unor politici sustenabile de operare, cu scopul de a crește eficienţa costurilor la utilităţi şi confortul chiriaşilor.

Openville va include peste 450 de magazine, restaurante şi cafenele tematice, cinema multiplex, fresh market, patru săli pentru evenimente, cel mai mare loc de joacă, opţiuni pentru petrecerea timpului liber, cel mai mare parc suspendat din România şi aproximativ 4.050 de locuri de parcare, subterane şi supraetajate.
În reţeaua naţională IULIUS, dm drogerie markt mai este prezent la Palas Mall Iaşi, Iulius Mall Iaşi şi Iulius Mall Suceava. (sursa: tion.ro)