Fondul va lansa obligațiunile de pe bursa irlandeză.

Obligatiunile au o maturitate de cinci ani, scadentă la 20 iunie 2022, şi o rată anuală a dobânzii fixă de 2,875%, plătibilă anual începând cu 20 iunie 2018, potrivit unei declarații a companiei.

Fondul a investit masiv în segmentul de birouri din România, alături de proiectele mai mici din segmentul industrial. În prezent, compania deţine un portofoliu în valoare de circa 1,1 miliarde de euro.

Veniturile nete din ofertă vor fi utilizate pentru a rambursa anumite datorii ale companiei și pentru scopuri corporative generale.

Deutsche Bank AG, J.P. Morgan Securities plc și UBS Limited acționează ca și brokeri, în timp ce BT Capital Partners S.A. și Rand Merchant Bank, o divizie a FirstRand Bank Limited (filiala din Londra), au acționat drept co-manageri.

Dimitris Raptis, director general adjunct și director general pentru investiții al Globalworth, a declarat: "Această tranzacţie simplifică mult structura datoriei noastre şi reduce semnificativ costul mediu al datoriei, permiţându-ne în acelaşi timp să ne întărim poziţia astfel încât să trecem la următorul nivel de dezvoltare nu doar în România, ci şi în Europa Centrală şi de Est şi mai ales în Polonia. (sursa: news.ro)