Cele două terenuri au fost achiziționate cu 16 milioane de euro
După finalizarea acestor noi proiecte, Globalworth va deveni proprietarul celui mai mare hub de afaceri din nordul Bucureștiului.
Ambele terenuri achizitionate se află în zona Gara Herastrau / Barbu Vacarescu din CBD (Central business District), zona de afaceri din centru-nord a Bucurestiului. Totalul suprafetei dezvoltate, care va cuprinde in special spatii de birouri, va fi de aproximativ 40.000 mp.

Prima clădire de birouri va fi livrată la sfârșitul celui de-al doilea semestru al anului 2019. Numita Globalworth Square, cladirea va avea facilități precum spații de co-working, un lounge în recepție, ecrane care afișează date în timp real, sistemul Natural Light și o aplicație care le permite chiriașilor să se bucure de facilități folosind doar telefonul mobil.

Cea de-a doua clădire va fi amplasată în cadrul parcului de birouri Green Court și va fi finalizată în 2020.

„Clădirile de birouri pe care le dezvoltăm în nordul Bucureștiului vin în continuarea misiunii noastre de a investi în proiecte de înaltă calitate, eficiente din punct de vedere energetic, care promovează inovația, au un impact pozitiv asupra colaborării și integrează cele mai recente tehnologii și instrumente. Cu un lobby neconvențional, un acoperiș verde și spații de lucru flexibile, dispunând de ultimele tehnologii, Globalworth Square va deveni un punct de referință pentru mediul de business din Capitală, oferind garanția unui spațiu de lucru creativ, care încurajează performanța”, a declarat Ema Iftimie, Head of Leasing la Globalworth. (sursa: businesscover.ro)