Cushman & Wakefield Echinox furnizează o paletă completă de servicii imobiliare atât investitorilor, cât și proprietarilor și chiriașilor, fiind activă în toate sectoarele pieței imobiliare. Sectoarele de bază includ închirierile și brokerajul, servicii de property și facility management, piețe de capital, investment și asset management, evaluări, cercetare și  project management. 

Mihnea Șerbănescu, General Manager al Cushman & Wakefield Echinox a declarat cu această ocazie: “Cushman & Wakefield Echinox reprezintă un nou capitol al poveștii de succes a companiei pe care am fondat-o cu 23 de ani în urmă. Cu acest brand nou, care integrează istoria, echipele și know-how-ul a doi lideri de piață, sunt convins că vom reuși să livrăm în continuare servicii de consultanță imobiliară și brokeraj la cel mai înalt nivel și ne vom extinde capabilitățile pentru a ne consolida poziția pe piața imobiliară locală".

Cushman & Wakefield se află printre primele trei firme la nivel mondial în domeniul serviciilor imobiliare. La nivel global, compania numără aproximativ 43.000 de angajați în peste 60 de țări, venituri de peste cinci miliarde de dolari și tranzacții globale în valoare de 191 miliarde de dolari.

În noiembire 2002, după nouă ani de operațiuni pe piața românească, Echinox a semnat un parteneriat cu firma multinațională DTZ. Astfel, Echinox a devenit biroul local al DTZ, operând sub brandul comercial DTZ Echinox. În 2017, DTZ Echinox devine Cushman & Wakefield Echinox, datorită fuzionării DTZ și Cushman & Wakefield din 2015, fuziune făcută sub numele comercial Cushman & Wakefield. (sursa: profit.ro)