„Dezvoltarea accelerată a companiei din ultimii ani și creșterea numărului de angajați cu peste 15% doar în 2022, precum și standardul de calitate pe care compania noastră îl are stau la baza deciziei de relocare a birourilor”, declară Cosmin Popovici, CEO-ul  CreditAmanet. Mutarea în noua locație presupune o investiție de aproximativ 500.000 de euro.

    „Suntem bucuroși să primim în comunitatea de afaceri din SkyTower echipa CreditAmanet, noul nostru chiriaș. Creșterea remarcabilă și rezultatele financiare obținute anul trecut de CreditAmanet i-au determinat să aleagă ca sediu central o locație emblematică, potrivită unui lider din industrie.
Suntem fericiți că principalele valori ale companiilor noastre și accentul pus pe sustenabilitate și confortul oamenilor se aliniază într-un mod în care doi lideri de piață se unesc în ceea ce sperăm că va deveni un frumos parteneriat pe termen lung”, a declarat Leo Forstner, Director General RPHI România - compania care deține și administrează SkyTower.

CEO-ul CreditAmanet consideră că mutarea în noul sediu din SkyTower corespunde unei etape superioare în dezvoltarea companiei: „La finalul anului trecut am devenit societate pe acțiuni și, de asemenea, în 2022 am obținut o performanță impresionantă de business - o creștere cu 30% a cifrei de afaceri, care a ajuns la 80,5 milioane de lei și un profit net de 10,3 milioane lei, cu 27% mai mare față de 2021. Wellbeing-ul la locul de muncă impactează în mod direct eficiența și productivitatea echipei, motiv pentru care suntem convinși că noul sediu reprezintă cadrul ideal pentru continuarea performanței”, mai spune Cosmin Popovici, care consideră că toți pașii realizați în ultimii ani de CreditAmanet demonstrează angajamentul companiei față de creștere și inovație și totodată reprezintă o consolidare a poziției sale de lider în industrie.

Cea mai înaltă clădire din România, SkyTower este totodată prima din țară care a obținut cel mai înalt nivel de certificare pentru operațiuni și mentenanță în cadrul sistemului de certificare LEED (certificarea LEED Platinum Operations and Maintenance).

„Ne bucurăm să oferim echipei CreditAmanet oportunitatea să lucreze într-o clădire verde sustenabilă. Când am optat pentru acest sediu am luat în calcul calitatea mediului interior, eficiența energetică, a climatizării, modul cum arată spațiile comune – parcările, spre exemplu – precum și accesul rapid la mijloace de transport. Practicile sustenabile sunt o parte importantă a valorilor cultivate de organizația noastră, așa încât ne-am îndreptat, în mod firesc, spre parteneri cu aceleași principii ca ale noastre”, mai spune Cosmin Popovici, CEO-ul  CreditAmanet.